In English

Kemisk rengöring

Metoden lämpar sig bäst för stora som små värmeväxlare och rörsystem där andra metoder inte går, eller är svåra att använda. Det är också ett smidigt alternativ om man vill undvika tidsödande monteringsarbeten.

En CIP-maskin (Cleaning In Place) kopplas via slangar ihop med exempelvis en värmeväxlare, så att rengöringsvätskan kan cirkulera genom systemet som skall göras rent. Vätskan värms upp och pumpas runt för att på ett effektivt sätt avlägsna beläggningen.

Mängden vätska, styrka och temperatur anpassas för att uppnå ett så bra resultat som möjligt. Vi använder oss av miljö-anpassade industriella rengöringsvätskor.

Ladda ner vårt produktblad för kemisk rengöring.
Pdf-filKemisk rengöring

Vi kan nu även erbjuda rengöring av ång & hetvattenpannor, som utförs tillsammans med vår samarbetspartner BEGAB Ångpannerengöring & Betning AB.
BEGAB har sedan 1964 utfört kemisk rengöring, betning och avfettning av ång- och hetvattenpannor, processutrustning, värmeväxlare, rörsystem och hydraulsystem med mera.

Bertil Gunnarsson startade BEGAB 1964 och är en utav pionjärerna inom kemisk rengöring av pannor. Han har numera lämnat över stafettpinnen till sonen Christopher som drivit företaget sedan 2008.
BEGAB Ångpannerengöring & Betning AB

Industribild

 

Kontakt

Lundenvägen 1
473 31 Henån

0304-397 11
info@vrab.nu

Följ oss

Facebook

Till toppen

Arrow